Anti-Vlo Snoepjes Honden

Ongedierte bestrijden volgens de natuurlijke methode! BIOFOOD smaakvolle en gezonde anti-vlo snoepjes zitten boordevol aminozuren, vitaminen, en mineralen.
Niet op voorraad
SKU:
GR678
€ 0,00

Ongedierte bestrijden volgens de natuurlijke methode! BIOFOOD smaakvolle en gezonde anti-vlo snoepjes zitten boordevol aminozuren, vitaminen en mineralen. Alliine is de reukloze en werkzame stof uit knoflook, die door oraal gebruik van de natuurlijke snoepjes in de bloedbaan terecht komt en een vernietigende werking heeft op bacteriën waar insecten, zoals vlooien, luizen, teken, wormen en mijten van leven.

BIOFOOD heeft tegen parasieten als vlooien, luizen, teken en wormen speciale natuurlijke snoepjes en bonbons met alliine ontwikkeld om dit ongedierte te bestrijden volgens de natuurlijke methode. Alliine is de reukloze en werkzame stof uit knoflook, die door oraal gebruik van de natuurlijke snoepjes in de bloedbaan terechtkomt en een vernietigende werking heeft op bacteriën waar insecten, zoals vlooien, luizen, teken, wormen en mijten van leven.

Alliine uit Knoflook kan voor zowel hond en kat helpen bij tal van dingen zoals winderigheid, vlo preventie en het heeft natuurlijke antibiotische eigenschappen. (Bron: Dr. W Wallner.)
Meer Informatie
Label Groen Garantie
Actie Anti-parasieten