bio-herstellende kattenspray Quistel - 150ml

De organische biologisch herstellende kattenspray van Quistel heeft alle heilzame eigenschappen van de organische biologisch herstellende kattenshampoo van Quistel. 
Niet op voorraad
SKU:
C10799
€ 12,39

De organische biologisch herstellende kattenspray van Quistel heeft alle heilzame eigenschappen van de organische biologisch herstellende kattenshampoo van Quistel.  De spraylotion werd speciaal ontwikkeld voor het volgende:
•  lokale toepassing voor jeukende en andere huidirritaties die mogelijk
chronisch dreigen te worden
•  helpen bij het uitschakelen van klitten en andere toestanden waarbij de huid geen lucht krijgt
•  spuiten op beddengoed voor een natuurlijke desinfectie en om allergische reacties bij mensen te helpen voorkomen
De organische biologisch herstellende spraylotion van Quistel kan op elk ogenblik worden gebruikt op alle gebieden van de huid of vacht die een reden tot bezorgdheid vormt.
Spuit het product vrij en zo vaak als nodig, en laat het in de lucht opdrogen.  

Tijdens zijn dagelijks leven, brengt een kat het grootste deel van zijn tijd door met hetgeen waarin ze expert zijn: zich verzorgen en wassen.
Op dat vlak is er weinig behoefte aan tussenkomst van de mens (zoals wassen of baden). 
Er zijn echter sommige uitzonderingen.  En in die omstandigheden is het aanbevolen de kat te wassen met de organische biologisch herstellende kattenshampoo van Quistel.  Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn in de volgende gevallen:
•  wanneer iemand in dezelfde omgeving allergisch is voor of een allergie ontwikkelt voor katten 
•  de onderliggende laag van de vacht/het haar is geklit en de kat kan deze klit niet zelf ontwarren of de kat is gewoon niet in staat zichzelf goed schoon te maken. 
•  de kat heeft een huidprobleem, zoals vlooien, teken, miliaire dermatitis, vetzucht, enz. 
•  de kat is bedekt met een materie die schadelijk kan zijn wanneer deze wordt ingeslikt, zoals machineolie, pesticiden, schoonmaakpoeders- en vloeistoffen. 
•  De kat neemt deel aan een show - een grondig bad enkele dagen voor de show is doorgaans gewenst 
Wij raden u aan het wassen van de kat zoveel mogelijk te beperken omdat hierdoor de natuurlijke oliën van de kat worden vernietigd en dit kan leiden tot huidirritaties.
Ongeschikte shampoos en verzorgingsproducten kunnen ook diarree veroorzaken omdat katten instinctief alle resten uit de vacht zullen likken.

Meer Informatie
EAN 8714437000565
Actie Vacht, Voor de vacht