Bio Vlees Kauwsticks Yarrah - 3st x 5

De Biologische Vlees Kauw Stick is gemaakt van maar liefst 93% vlees, waarvan 81% rund, maar we hebben ook vitaminen, mineralen en kruiden toegevoegd om er zeker van te zijn dat het een verantwoorde traktatie is voor uw hond.
Op voorraad
SKU:
S11071
€ 9,90
De Biologische Vlees Kauw Stick is gemaakt van maar liefst 93% vlees, waarvan 81% rund, maar we hebben ook vitaminen, mineralen en kruiden toegevoegd om er zeker van te zijn dat het een verantwoorde traktatie is voor uw hond. Hoewel de gezondheidsvoordelen van deze additionele ingrediënten nog niet bewezen zijn, omdat Yarrah geen proeven op dieren uitvoert, onderschrijft breed verkrijgbare literatuur onze beredenering om ze toe te voegen.
Alle Yarrah producten, inclusief de Biologische Vlees Kauw Stick, zijn vrij van chemische toevoegingen, hormonen, genetisch gemodificeerde bestanddelen of conserveringsstoffen.
De milieubewuste consument zal het ook prettig vinden om te weten dat de benodigde hitte voor het drogen van het vlees afkomstig is van de generatoren die in de fabriek worden gebruikt bij de productie van andere producten.
Drie Yarrah Biologische Vlees Kauw Sticks zijn individueel verpakt voor optimale versheid.
Meer Informatie
EAN 8714265971716
Label EKO