Biofood Schapenvet Bonbons - 100% natuurlijk

De BIOFOOD schapenvet bonbon is een 100% natuurlijk gereinigd product zonder chemische toevoegingen als geur-, kleur- en smaakstoffen en zorgt voor een aanvulling op het dagelijkse eetpatroon. De BIOFOOD schapenvetbonbon is geschikt voor alle hondenrassen, van puppy tot volwassen hond. Het schapenvet is afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie.
Niet op voorraad
SKU:
GR713
€ 0,00

Met zeewier: Schapenvet met zeewier

Schapenvet is een bijzonder probaat middel bij huid- en vachtproblemen en daarnaast een uitzonderlijk gezonde toevoeging op de dagelijkse voeding. Op de bon-bon is een dun laagje zeewier aangebracht. Dit geeft extra weerstand tegen ziekten en virussen.

 

Met zalmolie: s chapenvet, zalmolie, zonnebloemolie, natuurlijke anti-oxidanten, dextrose.

Deze schapenvetbonbon met zalmolie is vervaardigd uit koude olieen en vetten. Erg rijk aan omega 3,6 en 9 vetzuren. De koude olien en vetten worden zeer effectief omgezet en opgenomen in het lichaam. De bonbons zitten boordevol essentiele vetzuren en vitamines. De prestaties zijn enorm.

 

Met pens: schapenvet, pens.

Super lekker en erg gezond. Deze variant van de schapenvetbonbon bevat met zorg geselecteerde verse pens. Gedroogd en gemalen. Uw hond zal hiervan smullen en bovendien een prachtige glanzende vacht krijgen.

 

BIOFOOD schapenvet heeft o.a. een gunstige werking bij honden met maag- of darmproblemen. Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is een product dat de maag- en darmflora positief beïnvloed en activeert. Hierdoor worden de voedingsstoffen beter opgenomen en dit betekent een betere vertering.

 

Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, bevat vitaminen A en D die noodzakelijk zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag (epitheel) van de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maagdarmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet). Vitamine A en D ondersteunen daarnaast de afweer tegen infecties (immuunsysteem).

 

Voedingsadvies: 1 bonbon per 20 kilogram lichaamsgewicht.

 

De BIOFOOD schapenvet bonbon bestanddelen zorgen voor:

 • Een gezonde huid
 • Een glanzende vacht
 • Een betere darmflora
 • Extra weerstand
 • Een goede gezondheid
 • Sterkere botten

 


 

Elke hond of kat heeft een specifieke energiebehoefte welke gerelateerd is aan zijn natuurlijke energie. Vetten zijn de voornaamste bron van energie. BIOFOOD Diervoeding BV garandeert in haar voeders een optimale smaak en verteerbaarheid van oliën en vetten door toevoeging van lecithine. Dit draagt bij aan een glanzende vacht en kan huidirritaties voorkomen. BIOFOOD Diervoeding BV gebruikt in haar producten geschoonde dierlijke vetten van kippen, schapen en runderen. Vetten leveren tweemaal zoveel energie als eenzelfde hoeveelheid eiwitten of koolhydraten. BIOFOOD heeft speciale koude vetten ontwikkeld die iets toevoegen aan de gangbare honden- en kattenvoeding.

Veel honden- en kattenvoer, ongeacht het merk, wordt verhit op 80 of rond de 110 graden celcius. Door deze verhitting verdwijnen vele essentiële vetzuren. Door speciaal ontwikkelde BIOFOOD (koude) vetten als vloeibaar schapenvet, zalmolie en schapenvet zalm bonbons toe te voegen voert u het gezondst. Koude oliën en vetten worden beter in het lichaam opgenomen dan verhitte oliën.

De koude BIOFOOD vetten vloeibaar schapenvet, zalmolie en schapenvet zalm bonbons bevatten allen de omega vetzuren 3, 6 en 9, welke de volgende werking hebben:

 • Verbetert voedselopname.
 • Verbetert vertering.
 • Vermindert en/of voorkomt virussen en ziektes.
 • Betere ontwikkeling van de hersenen.
 • Voorkomt en verzorgt vacht en huidproblemen.

 

Door BIOFOOD hondenvoeding of kattenvoeding (beide bevatten oliën en Omega vetten) te gebruiken met de koude oliën/vetten voert u dus optimaal.

Meer Informatie
Label Groen Garantie
Actie Spijsvertering