Brokjes Yarrah Biologisch Kattenvoer - 8*100g

Yarrah Biologische Brokjes Kip zijn malse vleesballetjes gemaakt van kip in een smakelijke saus. Dit product bevat 37% vlees. De vleesballetjes zijn langzaam in de saus gekookt om het natuurlijke aroma en smaak te behouden.
Niet op voorraad
SKU:
GR941

Yarrah Biologische Brokjes Kip zijn malse vleesballetjes gemaakt van kip in een smakelijke saus. Dit product bevat 37% vlees. De vleesballetjes zijn langzaam in de saus gekookt om het natuurlijke aroma en smaak te behouden. Doordat alleen maar Nature's Finest ingrediënten worden gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat u uw hond een heerlijke, complete en 100% gezonde maaltijd biedt.
Dit product is 100% biologisch en bevat geen chemische toevoegingen of suikers.

Kattenvoer Brokjes in sauce met Spirulina

Samenstelling: 46% vlees* en dierlijke bijproducten*, vis en -bijproducten (7% van gedroogd vis), ei* en eiproducten*, algen* (0,9% van gedroogde spirulina*), mineralen.

Kattenvoer Brokjes in saus Rund met Peterselie en Tijm

Samenstelling: 48% vlees* en dierlijke bijproducten* (rund* 14%), ei* en eiproducten*, kruiden* (0,9% van gedroogde peterselie*, 0,9% van gedroogde tijm*), mineralen.

Kattenvoer Brokjes in saus Kip& Kalkoen met Aloe vera

Samenstelling: 48% vlees* en dierlijke bijproducten* (kip* 38%, kalkoen* 10%), ei* en eiproducten*, plantaardige bijproducten* (1,5% van gedroogde aloe vera*), mineralen

2kg - 175g | 4kg - 250g | 6kg - 300g
Meer Informatie
Label EKO, MSC
Ingrediënten Rund, Kalkoen, Vis, Kip, Vlees, Gevogelte
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brokjes Yarrah Biologisch Kattenvoer - 8*100g
Uw waardering