Brokken Bio Gevogelte Premium Defu Hond Senior Klein

Deze Defu premium brokken voor de senior kleine hond zijn gecertificeerd zonder GGO’s! De ideale formule om energie en vitaliteit te geven aan uw dier… Onze trouwe klanten verzekeren ons trouwens dat ze niets anders meer willen! Van zodra ze de zachte natuurlijke smaak van deze bio brokken met gevogelte, fijne groenten en kruiden geproefd hebben, kunnen honden niet meer zonder. Te gebruiken zonder beperking!
Niet op voorraad
SKU:
GR129

Deze Defu Senior Mini brokken vormen een volwaardige voeding voor senior honden tot 10 kg. Ze zijn gemaakt op basis van puur gevogelte, fijne groenten en biokruiden. Deze ingrediënten worden strikt gecontroleerd en het product werd gecertificeerd volgens de Duitse norm. Benadrukken dat de grondstoffen van hoge kwaliteit zijn en helemaal bio, is geen marketingtrucje om beter te verkopen. Alles, tot en met de verwerking van de ingrediënten gebeurt met respect voor het product, daarom zijn deze brokken zo gezond en voedzaam en geven ze uw hond snel zijn verloren gewaande vitaliteit terug.

100% van de ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw, conform aan het decreet van de EC op de eco-audit en wreken samen om honden een sterke gezondheid en levensvreugde terug te geven.

Al deze elementen maken deze buitengewone brokken niet alleen heel makkelijke verteerbaar maar ook gemakkelijk aanvaard bij alle hondenrassen. Defu maakt van simpel hondenvoer een onklopbaar product dat honden evenwichtig doet eten en hun gezondheid een boost geeft.

De afwezigheid van vlees uit de intensieve veehouderij, geen pesticides, geen bewaarmiddelen nodig voor de opslag, GGO’s, kunstmatige bewaarmiddelen, parfum of kunstmatige kleurstoffen is het geheim achter deze brokken. Ze bevatten ook geen tarwe noch soja om allergieën en verteringsproblemen te vermijden.

Meer Informatie
Label Demeter
Ingrediënten Kip, Gevogelte