Defu kauwstaafje Bio voor hond

Bij Biofan moedigen we onze klanten aan de Defu bio snack voor honden uit te proberen… En de klanten zijn unaniem lovend! Deze 100 % natuurlijke hapjes op basis van kip zijn verrijkt met johannesbrood en wortel en de kruiding met tijm of peterselie geeft er een onnavolgbare smaak aan … Deze snack is perfect om uw hond weer pit te geven na een lange wandeling of een uitputtend spelletje! Gecertificeerd en gecontroleerd door de beste Duitse bio labels.
Niet op voorraad
SKU:
GR134
€ 0,00

Deze Bio kauwstaafjes komen uit Duitsland. Dit betekent dat de grondstoffen uit de gecontroleerde, gecertificeerde, 100% biologische landbouw komen. De Duitse normen zijn uiterst streng en laten geen enkele uitzondering toe.

Het DEFU KAUWSTAAFJE KALKOEN is een hoogwaardig voedingssupplement van premium kwaliteit voor volwassen honden, op basis van kalkoen en andere ingrediënten die er een licht verteerbare en gezonde snack van maken, uiterst geschikt om uw hond een energieboost te geven!

Het DEFU KAUWSTAAFJE RUND is een hoogwaardig voedingssupplement van premium kwaliteit voor volwassen honden op basis van rundsvlees. Alle ingrediënten komen uit de biologische landbouw en dragen een biocertificaat.

Meer Informatie
Label Demeter
Ingrediënten Rund, Kalkoen