Defu Snack bio voor hond

Bij Biofan moedigen we onze klanten aan de Defu bio snack voor honden uit te proberen… En de klanten zijn unaniem lovend! Deze 100 % natuurlijke hapjes op basis van kip zijn verrijkt met johannesbrood en wortel en de kruiding met tijm of peterselie geeft er een onnavolgbare smaak aan … Deze snack is perfect om uw hond weer pit te geven na een lange wandeling of een uitputtend spelletje! Gecertificeerd en gecontroleerd door de beste Duitse bio labels.
Niet op voorraad
SKU:
GR133
€ 0,00

De Defu Snack Bio voor hond op basis van Kip en johannesbrood, is samengesteld uit Kippenvlees, granen en strikt gecontroleerde en biologische premium ingrediënten. Deze hapjes, verrijkt met biologisch kippenvlees, tarwe en haver geven uw honden kracht en vitaliteit. Het Johannesbrood, het fruit van de johannesbroodboom, geven een heerlijk authentieke smaak aan deze snacks.

Geef uw honden deze Defusnacks als beloning voor een inspanning. Ze worden immers nog smakelijker als uw hond het gevoel heeft dat hij ze heeft verdiend! ?Deze koekjes zijn een volwaardig en biologisch voedingsmiddel. Ze bevatten geen suiker, zout of bewaarmiddel en geen chemische kleurstoffen of smaakversterkers. Ze zijn eenvoudig natuurlijk en licht verteerbaar. Hun knapperigheid draagt eveneens bij tot een goede tandhygiëne.

Wat betreft de andere varianten van de snack waarvan die met de bio kip en spelt, het biologische kippenvlees, vermengd met speltbloem, maakt deze snack rijk aan plantaardige cellulose en aminozuren. De ingrediënten maken deze snack niet alleen gezond en licht verteerbaar, de aromatische kruiden die erin zitten, zoals basilicum, tijm en peterselie zorgen bovendien voor een onweerstaanbaar smakelijk aroma.

Meer Informatie
Label Demeter
Ingrediënten Kip, Gevogelte