Hondenvoer Paté Kip met Spirulina en Zeewier - 12*400g

Yarrah Biologische Kip Wellness-Paté met Spirulina & Zeewier bevat 52% vlees en is een complete voeding voor honden. Deze heerlijke kipmaaltijd is gemaakt van Nature's Finest ingrediënten die deze zachte paté onweerstaanbaar maken voor honden.
Niet op voorraad
SKU:
C11680
€ 29,90
Yarrah Biologische Kip Wellness-Paté met Spirulina & Zeewier bevat 52% vlees en is een complete voeding voor honden. Deze heerlijke kipmaaltijd is gemaakt van Nature's Finest ingrediënten die deze zachte paté onweerstaanbaar maken voor honden. Het Yarrah Natural Biotics® Gezondheidsprogramma heeft Spirulina & Zeewier geïdentificeerd als natuurlijk bestanddelen die een positief effect op de gezondheid van uw hond kunnen hebben.
Spirulina & Zeewier zijn een van de rijkste bronnen van vitaminen & mineralen inclusief Omega 3&6. Hoewel de gezondheidsvoordelen van Spirulina & Zeewier nog niet medisch bewezen zijn, omdat Yarrah geen proeven op dieren uitvoert, is de algemene consensus dat Spirulina & Zeewier de conditie van de vacht en vitaliteit kunnen verbeteren, het weerstandsvermogen kunnen vergroten en kunnen helpen bij het herstel na inspanning of ziekte.
Dit product is 100% biologisch en bevat geen chemische toevoegingen of suikers.
Meer Informatie
EAN 8714265270765
Label EKO
Ingrediënten Kip, Spirulina, Gevogelte