Mand Organic - Large - Gold

Schaf de comfortabele slaapplaats aan die uw dier verdient, in de kleurstijl die past bij uw interieur, maar die toch rekening houdt met het milieu! Wij hebben het genoegen u vier prachtige nieuwe kleuren voor te stellen die de reeds populaire groene versie "Basil" (basilicum) aanvullen. Een ontspannen rust zonder enige schuldgevoelens tegenover Moeder Natuur. Het Organic Bumper Bed® is een slaapkussen met afneembare hoes in biologisch katoen.
Niet op voorraad
SKU:
C11249
Special Price € 101,56 Regular Price € 144,99

Organic Bumper Small
Lengte: 58 cm
Breedte: 48 cm
Hoogte: 18 cm

Organic Bumper Large
Lengte: 94 cm
Breedte: 81 cm
Hoogte: 23 cm

 

Schaf de comfortabele slaapplaats aan die uw dier verdient, in de kleurstijl die past bij uw interieur, maar die toch rekening houdt met het milieu! Wij hebben het genoegen u vier prachtige nieuwe kleuren voor te stellen die de reeds populaire groene versie "Basil" (basilicum) aanvullen. Een ontspannen rust zonder enige schuldgevoelens tegenover Moeder Natuur.       

 

Het Organic Bumper Bed® is een slaapkussen met afneembare hoes in biologisch katoen. Hierdoor helpen wij de hoeveelheid chemische producten die in de bodem van de aarde terechtkomt, te beperken. Het binnenste kussen is vervaardigd uit 100% gerecyclede IntelliLoft™ (op basis van gerecyclede plastic flessen). Door het feit dat het wassen en recyclen van gebruikte plastic flessen minder energie verbruikt dan de productie van nieuw plastic, draagt u niet alleen bij tot de vermindering van de plastic afvalberg, maar vermindert u ook de koolstofvoetafdruk. Dankzij het frisse en propere gevoel, is er geen betere slaapplek voor uw hond, uzelf en het milieu. Probeer dit slaapkussen uit voor uw allergische of overgevoelige pups of als uw hond een orthopedische behandeling nodig heeft.           

 

En wat nog beter is: deze slaapmat is door een externe controleur als veilig gecertificeerd! Uw behaarde partner en uzelf kunnen op beide oren slapen in de wetenschap dat elk deel van deze slaapmat werd onderworpen aan veeleisende tests om de aanwezigheid van meer dan 100 potentieel schadelijke stoffen op te sporen en dat elk exemplaar als 100% veilig werd verklaard. Droom zacht!

Meer Informatie
Label Okotex