Mini Schapenvet Bonbons Met Zeewier - 80st

BIOFOOD schapenvet bonbons mini variant zeewier voor honden en katten. Deze schapenvet zeewier mini bonbon zorgt voor een prachtige glanzende vacht en een beschermend laagje in de darmen ter verbetering van de darmflora
Op voorraad
SKU:
S10020
€ 7,95

BIOFOOD schapenvet bonbons mini variant zeewier voor honden en katten. Deze schapenvet zeewier mini bonbon zorgt voor een prachtige glanzende vacht en een beschermend laagje in de darmen ter verbetering van de darmflora. Op de bonbon is een dun laagje zeewier en kruiden aangebracht. Dit geeft extra weer-stand tegen ziekten en virussen. Het schapenvet in deze bonbon is enkelvoudig verzadigd.
Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, bevat vitamine A en D die noodzakelijk zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag (epitheel) van de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maagdarmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet). Vitamine A en D ondersteunen daarnaast de afweer tegen infecties (immuunsysteem).

De BIOFOOD schapenvet bonbon bestanddelen zorgen voor:
-Een gezonde huid
-Een glanzende vacht
-Een betere darmflora
-Extra weerstand
-Een goede gezondheid
-Sterkere botten


 

Elke hond of kat heeft een specifieke energiebehoefte welke gerelateerd is aan zijn natuurlijke energie. Vetten zijn de voornaamste bron van energie. BIOFOOD Diervoeding BV garandeert in haar voeders een optimale smaak en verteerbaarheid van oliën en vetten door toevoeging van lecithine. Dit draagt bij aan een glanzende vacht en kan huidirritaties voorkomen. BIOFOOD Diervoeding BV gebruikt in haar producten geschoonde dierlijke vetten van kippen, schapen en runderen. Vetten leveren tweemaal zoveel energie als eenzelfde hoeveelheid eiwitten of koolhydraten. BIOFOOD heeft speciale koude vetten ontwikkeld die iets toevoegen aan de gangbare honden- en kattenvoeding.

Veel honden- en kattenvoer, ongeacht het merk, wordt verhit op 80 of rond de 110 graden celcius. Door deze verhitting verdwijnen vele essentiële vetzuren. Door speciaal ontwikkelde BIOFOOD (koude) vetten als vloeibaar schapenvet, zalmolie en schapenvet zalm bonbons toe te voegen voert u het gezondst. Koude oliën en vetten worden beter in het lichaam opgenomen dan verhitte oliën.

De koude BIOFOOD vetten vloeibaar schapenvet, zalmolie en schapenvet zalm bonbons bevatten allen de omega vetzuren 3, 6 en 9, welke de volgende werking hebben:

  • Verbetert voedselopname.
  • Verbetert vertering.
  • Vermindert en/of voorkomt virussen en ziektes.
  • Betere ontwikkeling van de hersenen.
  • Voorkomt en verzorgt vacht en huidproblemen.
Door BIOFOOD hondenvoeding of kattenvoeding (beide bevatten oliën en Omega vetten) te gebruiken met de koude oliën/vetten voert u dus optimaal.
Meer Informatie
EAN 8714831001359
Label Groen Garantie
Actie Spijsvertering, Voor de vacht