Nestor Bio Brokken – Puppy

Voor puppies tot 1 jaar - De Nestor BIO brokken werden door gespecialiseerde diëtisten en een dierenarts ontwikkeld. Het is het eerst Franse merk van Biologische Brokken van Super Premium kwaliteit. Ze bevatten meer dan 30% gevogelte en zeer licht verteerbare planten. Ze beantwoorden aan de basisbehoeften van onze gezelschapsdieren, ongeacht hun leeftijd.
Niet op voorraad
SKU:
C11751
€ 16,99

Nestor Bio, dat is een gamma ontwikkeld door gespecialiseerde dieëtisten en en dierenarts met als dubbel doel :
- de 1ste Franse brokken te zijn met een Biologiche Landbouw certificaat.
- een Super Premium kwaliteit te verkrijgen dankzij een specifieke formule die rijk is aan gevolgelte en verschillende planten. 

Rijk


Het hoge (> 30%) gehalte aan gevogelte geeft de brokken hun rijkdom en beantwoordt aan de carnivore aard van onze huisdieren. 
De unieke samenstelling van licht verteerbare planten, zonder maïs of soja, geeft deze voeding haar specifieke kwaliteiten: rijst, tarwe, gerst, maar ook lijnzaad, chicoreiwortel en rozemarijn.
Een hoog gehalte aan proteïnen en energie eigen aan onze brokken die dan ook perfect beantwoorden aan de metabolische behoeften van onze vrienden, ongeacht hun leeftijd.

 

Smakelijk


Het recept met gevogelte en zorgvuldig geselecteerde planten maakt onze brokken zo smakelijk.   

De kracht van verschillende planten


Rijst, tarwe, gerst
Rijst, tarwe en gerst zijn licht verteerbaar en vormen de belangrijkste bron van koolhydraten. Ze zorgen, met hun optimala verhouding tussen oplosbare en onoplosbare vezels, voor een goede darmtransit.


Lijnzaad
Geprezen om zijn hoge gehalte aan omega-3 essentiële vetzuren die onder andere de gezondheid van de gewrichten stimuleren en de vacht gezond en glanzend houden.


Cichoreiwortel
Bekend om zijn hoge gehalte aan inuline, een natuurlijke prebiotica die de groei van heilzame bacteriën stimuleert, voor een beter gastro-intestinaal evenwicht .


Rozemarijn
Een natuurlijke en zeer krachtige anti-oxydant die de celmembranen helpt beschermen.

Meer Informatie
EAN 3700654000025
Label Agriculture biologique
Ingrediënten Gevogelte
Type puppy
Pakketgrootte 2kg