Pluche speeltje voor hond Becothings

Het pluche speelgoed voor honden van Becothings is veilig en extra zacht. Geschikt voor alle honden die houden van spelletjes en knuffels!
Niet op voorraad
SKU:
GR1003
€ 0,00

De pluche speeltjes voor hond van Becothings zijn zacht en stevig, maar ook gezond en duurzaam. Ze zijn immers gemaakt uit plantaardig en material zoals bamboe en recycleerbare stiffen als plastiek- en kartonafval. Ze bevatten geen enkele schadelijke stof en zijn absoluut zonder gevaar voor je huisdier. Honden doen niets liever dan met de Becothings pluche speeltjes ravotten. Het feit dat ze ook geluid maken, verhoogt het speelplezier nog eens. Bovendien zijn ze dankzij de dubbelgestikte naad slechts heel moeilijk kapot te krijgen! De Becothings verdragen met andere woorden zonder scheuren het gebijt, gekauw en getrek van hondenkaken! Je hond zal er dol op zijn!

De pluche speeltjes voor hond van Becothings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dierenvormen. De maten variëren tussen 16 en 25 cm, zodat de hond ze in zijn kaken kan nemen, zonder gevaar voor inslikken.

  • George de Giraf geel en zwart (25cm)
  • Aretha de Alligator lichtgroen (23 cm lang en 10 cm breed)
  • Lucy de Papegaai hemelsblauw, zwart en wit (16 cm)
  • Tobby de beer bruin en oranje (21 cm lang en 12 cm breed)

Over Becothings

Becothings is een Engelse firma die gespecialiseerd is in de productie van accessoires en speelgoed voor gezelschapsdieren. Ze dragen dierenwelzijn en respect voor het milieu hoog in het vaandel. Daarom gebruiken ze enkel plantaardig en recycleerbaar materiaal voor de productie van hun artikelen. Hun gamma bestaat onder andere uit: ballen, pluche speelgoed, etensbakjes, enz.