Pluche speeltje voor kat Becothings

Ze zijn knuffelzacht, deze pluche speeltjes van Becothings. De droom van elke kat! Ze zijn soepel, natuurlijk en aangenaam en ze ruiken bovendien naar kattenkruid. Geen kat die eraan kan weerstaan!
Niet op voorraad
SKU:
GR1004
€ 0,00

Katten houden ervan geaaid te worden en met deze pluche speeltjes van Becothings hebben ze op elk moment een knuffel bij de hand. De pluches zijn zacht, licht en een bron van plezier. Om ze nog interessanter te maken, heeft Becothings er kattenkruid aan toegevoegd: geen kat die eraan kan weerstaan! De pluche speeltjes voor kat van Becothings bevatten trouwens noch GGO’s noch chemische producten. Ze worden met veel zorg gemaakt in de werkplaatsen van Becothings met bamboevezels en de vulling bestaat uit gemalen plastic flessen. Dit recycleerbare product is ultra zacht en verstevigd met een dubbele naad: de kat kan dit speeltje dus niet per ongeluk kapotbijten en de inhoud inslikken. Er zijn 3 modellen verkrijgbaar: Millie de Muis, Bertie de Vogel en Freddie de Vis.

Over Becothings

De Britse firma Becothings heeft een ware passie voor dieren en maakt speciaal voor hen gezond, sober en ecologisch speelgoed. Ze gebruiken hiervoor plantaardige producten zoals rijstvezels en recycleerbaar afval zoals plastic flessen om hun design accessoires te maken. Hun gamma bestaat onder andere uit pluche speelgoed voor honden en katten, etens- en drinkbakjes, schoppen, touwtjes enz.