Wattenstaafje Bamboostick voor hond - H3D

BambooSticks zijn grote of kleine wattenstaafjes die speciaal werden ontwikkeld voor de verzorging van hondenoren. Het is de beste oplossing voor de preventieve zorgen en de verzorging van hondenoren.
Niet op voorraad
SKU:
GR998
€ 0,00

Veilig in gebruik, maximale absorptie, zachtheid, tijdswinst, uitstekende ergonomie... 5 goeie redenen om de Bamboostick wattenstaafjes voor hond van Verlina te gebruiken.

De belangrijkste voordelen:

Een groot katoenoppervlak voor een volledige en doeltreffende reiniging.

Een absorptievermogen dat 12 keer sterker is dan dat van een wattenstaafje voor mensenoren.

Veilig gebruik: laat een volledige reiniging toe zonder risico voor het trommelvlies.

Een snelle, makkelijke en pijnloze verzorging.

Een product dat ontwikkeld en getest werd door dierenartsen.

100 % biologisch afbreekbaar: veroorzaakt bij verbranding geen vervuiling.

 

Luister naar wat de gebruikers van dit product, waaronder dierenartsen, te zeggen hebben: «Zelfs bij veel oorsmeer, na een irrigatie met een oorreinigend product, volstaan 2 of 3 Bamboosticks om het oor van een grote hond volledig te reinigen».

 

Over H3D

Het bedrijf werd in 1995 in Frankrijk, in de « Plastic Vallée » opgericht door Dr. Heitz, dierenarts. Ze maken er de O'TOM® / TICK TWISTER® en BAMBOOSTICK®. Hun voornaamste missie is hun passie en vakkennis ten dienste stellen van dierenbezitters en deze de beschikking te geven over producten die innoverend zijn en aangepast aan hun behoeften. 4 kernwaarden helpen hen bij deze missie: Nuttigheid, Eenvoud, Doeltreffendheid en Zorg