Yarrah Paté Biologisch kattenvoer - 8*100g

Yarrah Biologische Wellness-Paté met Spirulina & Zeewier bevat 52% vlees en is complete voeding voor volwassen katten. De Wellness-Paté is bereid met Nature's Finest ingrediënten die ervoor zorgen dat deze heerlijke zachte paté onweerstaanbaar is voor
Niet op voorraad
SKU:
GR942
€ 0,00

Yarrah Biologische Wellness-Paté met Spirulina & Zeewier bevat 52% vlees en is complete voeding voor volwassen katten. De Wellness-Paté is bereid met Nature's Finest ingrediënten die ervoor zorgen dat deze heerlijke zachte paté onweerstaanbaar is voor katten.
Het Yarrah Natural Biotics® Gezondheidsprogramma heeft Spirulina & Zeewier geïdentificeerd als natuurlijke bestanddelen die een positief effect op de gezondheid van uw kat kunnen hebben.
Hoewel de gezondheidsvoordelen van Spirulina & Zeewier nog niet medisch bewezen zijn, omdat Yarrah geen proeven op dieren uitvoert, is de algemene consensus dat Spirulina & Zeewier de conditie van de vacht en vitaliteit kunnen verbeteren. Spirulina & Zeewier zijn een van de rijkste bronnen van vitaminen & mineralen die het weerstandsvermogen van uw kat kunnen vergroten en kunnen helpen bij het herstel na inspanning of ziekte.
Dit product is 100% biologisch en bevat geen chemische toevoegingen, gluten of suikers.

Meer Informatie
Label EKO, MSC
Ingrediënten Rund, Vis, Zalm, Vlees