Phyto Drainage van Phyto Compagnon - 200ml

Phyto Drainage van Phyto Compagnon - 200ml

Phyto Drainage van Phyto Compagnon - 200ml

Phyto Drainage is een plantencomplex dat speciaal ontwikkeld werd om organen zoals de lever en de nieren van gezelschapsdieren (katten en honden) te draineren. Het gebruik ervan wordt vooral aanbevolen tijdens een aanslepende ziekte of na anesthesie. Een homeopathische dierenarts die het product getest heeft, is van mening dat het “een fytotherapeutische bereiding is die overbelaste organismes reinigt... en zonder gevaar regelmatig gebruikt kan worden”.
> Lees meer

Meer foto's

Label & Merk

Phyto Compagnon
Productnaam Stock Prijs Punten Selectie
Phyto Drainage - 200ml Niet in voorraad.
€ 25,99
pts Niet in voorraad. Mijn selectie
Onze prijzen zijn BTW en alle taksen inbegrepen

De Phyto Drainage helpt het lichaam te bevrijden van opgestapelde gifstoffen. Het werkt als een soort verjongingskuur en draagt bij tot een betere werking van de organen van de dieren. Deze toxines kunnen afkomstig zijn van een shocktherapie om van een ziekte te genezen, van onaangepaste voeding of slechte levensgewoontes. Het lichaam moet dus bevrijd worden van allerlei afvalstoffen.

 

De troeven van Phyto Drainage Phyto Compagnon zijn de natuurlijke en zachte reiniging van overbelaste organismen. Het product werkt als een hepatorenale drainage en activeert de regeneratie en de bescherming van de levercellen. De doeltreffende bestanddelen en de brede toepasbaarheid maken van dit product een onmisbaar element in de verzorging van uw dier:

 

 • De Artisjok draineert de lever en nieren en boost de lever.
 • De Mariadistel onderhoudt de lever
 • Desmodium regenereert en helpt de lever te beschermen
 • Rozemarijn stilt krampen.

 

Over Phyto Compagnon :


Dit familiale bedrijf, opgericht in 2004, biedt een compleet gamma fytotherapeutische producten aan voor dieren.

 

Vanaf het begin omringen de stichters, Stéphane en Rémi Liard zich met deskundigen uit de dierenwereld en de plantenkunde om producten te ontwikkelen die volmaakt aangepast zijn aan de behoeften van gezelschapsdieren. Vandaag kent hun onlineverkoop een echt succes.

 

Dokter Jacqueline Peker, een bekende homeopathische dierenarts, helpt Phyto Compagnon bij de ontwikkeling van hun specialiteiten.

INGREDIËNTEN:


Artisjok:


Door het hoge gehalte aan kaliumzout is de artisjok een uitstekende reiniger van lever en nieren. De artisjok wordt gebruikt als een tonicum voor de lever en reinigt overbelaste organismes.


Mariadistel:


De Mariadistel werkt direct in op de levercellen en helpt deze te regenereren. De mariadistel bestrijdt eveneens gifstoffen in de lever en heeft een hemostatische werking (bloedstollend).


Desmodium:


Behoort tot de peulachtigen en groeit tegen boomstammen, vooral die van cacaoboom in Sierra Leone en Liberia. Een ploeg onderzoekers heeft de doeltreffendheid van desmodium bij ernstige leveraandoeningen bewezen. De plant wordt gebruikt voor zijn regeneratieve en beschermende werking van de levercellen.


Rozemarijn:


Een aromatische plant die naar de Provence ruikt en sterke galafdrijvende en galbevorderende eigenschappen heeft,vooral bij leveraandoeningen. De plant stilt eveneens krampen en helpt bij verteringsproblemen.

Voor een optimale drainage van de verschillende organen van uw dier, gebruikt u volgende doseringen.

 

Dosering:

 

1ml per schijf van 5kg, 1 à 2 keer per dag.

 

Een flacon bevat 200 ml Phyto Drainage. Bij voorkeur in nuchtere toestand direct in de bek van het dier inbrengen met behulp van de bijgeleverde doseerspuit. Het kan ook door het eten van het dier vermengd worden.

Schrijf uw eigen review

Alleen de ingelogde gebruikers kunnen hun mening geven. Gelieve in te loggen of u in te schrijven

Phyto Drainage van Phyto Compagnon - 200ml

https://www.biofan.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/1/f112-gr1002-phyto_drainage_1.jpg
| 25,99€ |  

Eerste Bestelling

Eerste Bestelling?

10% korting met de promotiecode: welcome

Avis consommateurs

Biofan en ik

Diensten

Levering

Betaling

 • Beveiligd door Ogone
 • Kredietkaart
 • Bancontact
 • Overschrijving
 • Paypal
 • IDeal
 • Belfius Directbank
 • Ing Homebank

Voordelen

Onze aanbiedingen krijgen
Hond
Kat
Paard

Blog

Wij gebruiken cookies om informatie op te slaan met als doel uw navigatie op onze internetsite eenvoudiger en beter te maken. Klik hier voor meer informatie
x