De Becoscoop kattenbakscheppen - Bruin

De Becoscoop kattenbakscheppen  - Bruin

De Becoscoop kattenbakscheppen - Bruin

De Becosoop kattenbakschep in bamboe en rijstschillen is helemaal ecologisch, 100% recycleerbaar en composteerbaar. Zijn gewicht en structuur zal ervoor zorgen dat uw vloer altijd proper blijft.
> Lees meer

Meer foto's

Label & Merk

Becothings
Productnaam Stock Prijs Punten Selectie
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Onze prijzen zijn BTW en alle taksen inbegrepen

De kattenbakschep is 100% ecologisch. Zijn ontwerp geeft hem een unieke kwaliteit. Hij is niet te licht, hij is stevig en duurzaam. Uw vloer zal proper blijven en het milieu wordt gespaard.

 

Waarom is de Becoscoop brokkenschep 100% ecologisch ?


Plantaardig afval

Onze meest recente materiaal uit het gamma Becothings is ons nieuwe Bioplastiek op basis van plantaardig afval. Het is in feite een biocomposiet : een mix van biologisch afbreekbare grondstoffen.

Ongeveer 80% van het materiaal is gemaakt uit  bamboe- en rijstschilafval. Rijstschillen zijn derivaten van de rijstproductie, het is bruikbaar materiaal want gewoonlijk wordt het gewoon weggegooid.

Hoewel u zich bamboe voorstelt als lange fijne stengels, is deze plant in feite verwant aan gras en groeit dus heel snel. Dit betekent dat alle bamboe die we gebruiken op een duurzame manier geteeld wordt.

Deze twee grondstoffen worden gemengd met een hars op basis van aminozuren. Dit hars vormt het bindmiddel tussen alle vezels. Het zorgt er gelukkig ook voor dat het materiaal afgebroken wordt.

 

Ecologische grondstoffen

Alle Becothing producten worden gemaakt met als doel zo ecologisch mogelijk te zijn. Dit betekent dat men eerst de levenscyclus van een product moet bestuderen. Producten zoals klerenhangers en potten eindigen vaak in opslagplaatsen of vuilnisbelten. Het is dus van essentieel belang dat men een open oog houdt naar de toekomst toe. Gemaakt uit het juiste materiaal en met zijn goede ontwerp is de impact van Becothings op het milieu minimaal.

 

Recyclage van karton

In ons dagelijks leven is karton overal. Bijna alles wat we kopen heeft een verpakking gemaakt uit karton. Het Verenigd Koninkrijk produceert ongeveer 8 miljoen ton kartonverpakking per jaar. Karton bestaat uit cellulosevezels die zelf geproduceerd worden op basis van houtpulp. De productie van nieuw karton vereist helaas dat men bomen kapt. Gelukkig is karton redelijk makkelijk te recycleren. Door gerecycleerd karton te gebruiken kan men dus actief meehelpen aan het redden van onze wouden !

De kattenbakschep begint zijn levenscyclus in de vorm van bamboe en rijstschillen die landbouwafval zijn. Dit plantenafval wordt gerecupereerd en vermalen tot een fijn poeder. Men voegt een biologisch afbreekbaar hars toe en door het mengsel samen te drukken in een warme vorm, ziet deze ecologische designschep het licht.

 

 

Schrijf uw eigen review

Alleen de ingelogde gebruikers kunnen hun mening geven. Gelieve in te loggen of u in te schrijven

De Becoscoop kattenbakscheppen - Bruin

https://www.biofan.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/1/f154-919-1-pelle-a-litiere-pour-chat-becoscop-brun.jpg

Eerste Bestelling

Eerste Bestelling?

10% korting met de promotiecode: welcome

Avis consommateurs

Biofan en ik

Diensten

Levering

Betaling

  • Beveiligd door Ogone
  • Kredietkaart
  • Bancontact
  • Overschrijving
  • Paypal
  • IDeal
  • Belfius Directbank
  • Ing Homebank

Voordelen

Onze aanbiedingen krijgen
Hond
Kat
Paard

Blog

Wij gebruiken cookies om informatie op te slaan met als doel uw navigatie op onze internetsite eenvoudiger en beter te maken. Klik hier voor meer informatie
x