Wood Chuck werpstok om ballen te werpen met of zonder gerecycleerde ballen - Planet Dog

Wood Chuck werpstok om ballen te werpen met of zonder gerecycleerde ballen - Planet Dog

Wood Chuck werpstok om ballen te werpen met of zonder gerecycleerde ballen - Planet Dog

Geniet van het ballen werpen met je hond dankzij de Wood Chuck ecologische werpstok! Soepel en gebruiksvriendelijk, dé must voor onvergetelijke momenten!
> Lees meer

Meer foto's

Label & Merk

Planet Dog
Productnaam Stock Prijs Punten Selectie
Groene ballen Niet in voorraad.

€ 29,99

€ 23,99

pts Niet in voorraad. Mijn selectie
Onze prijzen zijn BTW en alle taksen inbegrepen

Wood Chuck van Planet Dog is een ecologische werpstok waarmee je zonder moeite ballen voor je hond kan werpen. De stok is soepel, ergonomisch en flexibel en heeft een lange steel met een gekartelde holte waarmee je de bal vast kunt grijpen. Voer vervolgens een werpbeweging uit met je arm en slinger de bal meters ver!

Wood Chuck is geschikt voor alle Planet Dog-ballen van 2,5 inch en voor de meeste tennisballen. Dit product is gezond, bevat geen GGO’s en is helemaal milieuvriendelijk. Het wordt vervaardigd op basis van gerecycleerde bamboevezels en kurkresten en is zonder gevaar voor honden of hun baasje. Spoel de stok gewoon af met helder water om hem weer schoon en glanzend te krijgen.

Wood Chuck wordt geleverd met een bal in Orbee-Tuff, een elastisch en ecologisch materiaal dat door Planet Dog werd ontwikkeld. De bal is in 3 kleuren verkrijgbaar: groen, paars en zwart.

 

Over Planet Dog


Planet Dog is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en vervaardiging van ecologische spelaccessoires voor honden. Hun voornaamste producten zijn de speelballen, de kauwkluiven, de frisbees en de spelletjes met snoepholtes in Orbee-Tuff, een soepel en ecologisch materiaal dat verkregen wordt op basis van gerecycleerd materiaal.

Schrijf uw eigen review

Alleen de ingelogde gebruikers kunnen hun mening geven. Gelieve in te loggen of u in te schrijven

Wood Chuck werpstok om ballen te werpen met of zonder gerecycleerde ballen - Planet Dog

https://www.biofan.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/1/f148-1005-c12133-bras_articule_pour_lancer_des_balles_avec_sans_boule_noire_-_wood_chuck_-_planet_dog_3_2_1.jpg
| 23,99€ |  

Eerste Bestelling

Eerste Bestelling?

10% korting met de promotiecode: welcome

Avis consommateurs

Biofan en ik

Diensten

Levering

Betaling

  • Beveiligd door Ogone
  • Kredietkaart
  • Bancontact
  • Overschrijving
  • Paypal
  • IDeal
  • Belfius Directbank
  • Ing Homebank

Voordelen

Onze aanbiedingen krijgen
Hond
Kat
Paard

Blog

Wij gebruiken cookies om informatie op te slaan met als doel uw navigatie op onze internetsite eenvoudiger en beter te maken. Klik hier voor meer informatie
x