Gerycleerde Bal Orbee-Tuff voor Hond Planet Dog

Gerycleerde Bal Orbee-Tuff voor Hond Planet Dog

Gerycleerde Bal Orbee-Tuff voor Hond Planet Dog

Doe uw hond een plezier en geef hem de Orbee-Tuff gerecycleerd voor hond van Planet Dog! Dit stuk speelgoed is helemaal uit gerecycleerd materiaal gemaakt en is zacht, verend, zonder giftige stoffen en geschikt om op te kauwen!
> Lees meer

Meer foto's

Label & Merk

Planet Dog
Productnaam Stock Prijs Punten Selectie
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Onze prijzen zijn BTW en alle taksen inbegrepen

Enkele jaren geleden heeft het bedrijf Planet Dog een stof ontwikkeld om speelgoed mee te maken: Orbee-Tuff. Deze gom waarvan alleen Planet Dog het geheim heeft, is gecertificeerd en draagt een biolabel, bevat geen giftige stoffen en is geschikt voor dagelijks gebruik. Tegenwoordig gaat Planet Dog nog verder door deze zachte en soepele materie te recycleren en te hergebruiken voor de productie van nieuw speelgoed, zoals deze gerecycleerde Orbee-Tuff bal voor hond.

De gerecycleerde Orbee-Tuff bal voor hond is een multifunctioneel stuk speelgoed. De textuur werd speciaal bedacht zodat elke hond er veilig op kan kauwen. Hij kan er ook achteraan lopen, de bal doen stuiteren en laten drijven … Plezier verzekerd voor elke hond dus! Bovendien is deze bal 100 % recycleerbaar, duurzaam en hij verslijt niet.

De gerecycleerde Orbee-Tuff bal voor hond is verkrijgbaar in 4 kleuren: groen, wit, paars en blauw. Zoals altijd kiest Planet Dog zijn kleuren op zo ‘n manier dat de hond zijn speelgoed zonder moeite kan herkennen. Na gebruik de bal afspoelen met helder water en opbergen.

Planet Dog, de fabricant van gerecycleerd speelgoed

Planet Dog zet zich sinds 1997 in voor de productie van speelgoed en onderhoudsproducten voor honden. Het bedrijf is milieuvriendelijk, eco-verantwoord en bezorgd om het welzijn van onze viervoetige vrienden. Daarom recycleert ze haar eigen grondstoffen. Het oude speelgoed wordt teruggenomen en vermalen met restmateriaal van het productieproces. Op deze manier geeft Planet Dog een tweede leven aan het gebruikte speelgoed en extra plezier aan honden over de hele wereld.

Schrijf uw eigen review

Alleen de ingelogde gebruikers kunnen hun mening geven. Gelieve in te loggen of u in te schrijven

Gerycleerde Bal Orbee-Tuff voor Hond Planet Dog

https://www.biofan.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/f/sf148-824-2-orbee-tuff-ball_3.jpg

Eerste Bestelling

Eerste Bestelling?

10% korting met de promotiecode: welcome

Avis consommateurs

Biofan en ik

Diensten

Levering

Betaling

  • Beveiligd door Ogone
  • Kredietkaart
  • Bancontact
  • Overschrijving
  • Paypal
  • IDeal
  • Belfius Directbank
  • Ing Homebank

Voordelen

Onze aanbiedingen krijgen
Hond
Kat
Paard

Blog

Wij gebruiken cookies om informatie op te slaan met als doel uw navigatie op onze internetsite eenvoudiger en beter te maken. Klik hier voor meer informatie
x