Almo Nature Holistic Brokken Witte Vis

De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen is dusdanig dat het risico op intolerantie en/of allergieën in verband met de voeding uitgesloten of tot een minimum beperkt is. De afwezigheid van chemische onserveringsmiddelen vormt een extra garantie. Holistic Brokken vormt een garantie op kwaliteit dankzij het hoge percentage vlees en het gebruik vanvolkorenrijst als bron van gemakkelijk assimileerbare koolhydraten.
Niet op voorraad
SKU:
GR689

De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen is dusdanig dat het risico op intolerantie en/of allergieën in verband met de voeding uitgesloten of tot een minimum beperkt is. De afwezigheid van chemische additieven vormt daarbij een extra garantie.
Holistic Croquettes Cat vormt een garantie op kwaliteit dankzij het hoge percentage vers vlees en het gebruik van volkorenrijst als bron van gemakkelijk assimileerbare koolhydraten. Bovendien bestaan alle recepten, behalve de recepten “met eend en rijst” en “met kalkoen en rijst”, uit één enkele eiwitbron.

Holistic Croquettes Cat is rijk aan nutraceuticals, natuurlijke stoffen waarvan de kwaliteiten erkend zijn:
• luzerne (rijk aan vitaminen en mineraalzouten);
• extracten van druivenpitten en groene thee (zeer krachtige anti-oxidanten die deelnemen aan de vertraging van de verouderingsprocessen);
• most (afkomstig van een groentenmengsel, rijk aan anti-oxidanten en bron van plantaardige vezels);
• foliumzuur (vitamine van de B-groep die een preventieve werking ten aanzien van genetische ziekten heeft).

Holistic Croquettes maakt deel uit van het segment Basic omdat het ook zorgvuldig gekozen bijproducten bevat.

Binnen het door Almo Nature aanbevolen dieet: 60% natvoer en 40% droogvoer, biedt Holistic Croquettes Cat 3 verschillende recepten voor volwassen katten: met kip en rijst, met zalm en rijst, met lamsvlees en rijst, met eend en rijst, met vette vis en rijst, met hertenvlees en rijst, met kalkoen en rijst, af te wisselen met natvoer dat het meest geschikt is voor de behoeften en de voorkeur van uw kat