U hebt een positieve ervaring met Biofan ? Stuur ons uw verhalen met bijgevoegd een foto van uw dier(en). Wij plaatsen die op de site en u krijgt van ons 100 getrouwheidspunten. 

 

Ik stuur mijn verhaal  

 

"BIOproducten en ecologie nemen een heel belangrijke plaats in mijn leven. Maar de kwaliteit van het voer dat ik mijn honden geef is dat nog meer ! Ik heb eindelijk deze twee waarden kunnen combineren.."

Charles, eigenaar van Bidule (5 jaar) en Pachka (2 jaar en een half)

Ontdek onze natuurlijke en biobrokken
"Wij zijn 100% milieuvriendelijk en hebben voor onze kat eindelijk kwaliteitsvoer gevonden voor een redelijke prijs." 

Marie en valérie, eigenaars van Mousseline (5 jaar)
 
"Mijn labrador kauwt nu al meer dan twee uur op jullie knaagbeen (extra large) !!! Ik heb hem nog nooit met zoveel plezier aan een been zien knagen." 

Xavier, eigenaar van Speculoos (1 jaar)

Ontdek onze natuurlijke en biobrokken
"Grizzly is een heel moeilijke kat die het liefst stromend water drinkt (hij drinkt elke dag aan de kraan !) en wanneer hij zijn eten maar niets vindt, pruilt hij en gaat hij bij de buren kijken of er iets lekkers is ! Maar nu gaat het een stuk beter ; sinds hij jullie brokken ontdekt heeft, blijft hij tenminste thuis ;-))" 

Laurence, eigenaar van Grizzly en Flocon (5 en 6 jaar)
"Dankzij Biofan geef ik nog meer knuffels aan mijn lieve bazinnetje omdat ik gek ben op absoluut alles wat ze me voorzet !" 

Estelle (2 maanden)

"We zijn in topvorm en maken het met al die energie onze baasjes nog lastiger" 

Poutchi en Diva (4 jaar)


"Enkele maanden geleden hebben we Poupette, een Rotweiller van 8 jaar geadopteerd. Ze kwijnde weg en woog nog maar 27kg. In enkele weken tijd en dankzij een evenwichtig, biologisch voedingspatroon, een beetje lichaamsoefening en veel affectie, heeft ze haar eetlust teruggevonden. Ze weegt vandaag 35kg en heeft een glanzende vacht. Haar herwonnen energie verbaast ons elke dag opnieuw " 

Delphine, eigenaar van Poupette (8 jaar)