Bio Vegetarische Wellness Multi Koekjes yarrah - 250g

Yarrah Biologische Vegetarische Wellness Multi Honden Koekjes zijn verrijkt met zeewier, spirulina, gist en mout en het bevat drie verschillende smaken in een verpakking.
Niet op voorraad
SKU:
GR812
Yarrah Biologische Vegetarische Wellness Multi Honden Koekjes zijn verrijkt met zeewier, spirulina, gist en mout en het bevat drie verschillende smaken in een verpakking. Yarrah Multi Honden Koekjes kunnen aan alle honden worden gevoed. Sommige honden zijn gevoelig voor bepaalde ingrediënten in hun voeding, die maag- en darmstoornissen kunnen veroorzaken. Yarrah Multi Honden Koekjes zijn zodanig samengesteld dat de kans op allergische reacties en spijsverteringsproblemen vrijwel verwaarloosbaar is.

Het Yarrah Natural Biotics® Gezondheidsprogramma heeft Zeewier & Spirulina geïdentificeerd als natuurlijke bestanddelen die een positief effect op de gezondheid van uw hond kunnen hebben.

Hoewel de gezondheidsvoordelen van Zeewier & Spirulina nog niet medisch bewezen zijn, omdat Yarrah geen proeven op dieren uitvoert, is de algemene consensus dat Zeewier & Spirulina de conditie van de vacht en vitaliteit kunnen verbeteren. Zeewier & Spirulina zijn een van de rijkste bronnen van vitaminen & mineralen die het weerstandsvermogen van uw hond kunnen vergroten en kunnen helpen bij het herstel na inspanning of ziekte.
Meer Informatie
Label EKO