Brokken Bio Premium Gevogelte Defu hond

Defu was één van de eerste merken die we uitkozen om te verkopen en we zijn daar nog steeds trots op. Het is namelijk een label van een zeldzame kwaliteit in bioland. Met onze Defu bio brokken voor volwassen hond geeft u uw hond biologisch, evenwichtig en gezond voer! Ze dragen het Demeter label en zijn dus gegarandeerd 100% natuurlijk en bevatten puur gevogeltevlees, groenten en gezonde voedingsstoffen. Deze heerlijke bio brokken zijn een bron van energie en honden kunnen ze dan ook moeilijk weerstaan!
Niet op voorraad
SKU:
CF10041

Defu Volwassen / Gevogelte is volwaardige voeding voor volwassen honden, en werd ontwikkeld om te voldoen aan de normale energetische behoeften van honden van meer dan 10 kg. Volwaardig en van hoge kwaliteit, deze brokken zijn op basis van puur gevogelte, fijne groenten en geselecteerde biokruiden.

 

Hun 100% bio karakter is niet zomaar marketing om de verkoop te stimuleren. Het product wordt strikt gecontroleerd en gecertificeerd volgens de Duitse norm. Zo komen 100% van de ingrediënten uit de biologische landbouw, conform aan het decreet van de EC op de eco-audit.

 

De grote kwaliteit van de brokken is geen goed bewaard geheim. De puurheid van de ingrediënten zorgen ook voor een uitstekende verteerbaarheid en een grote aanvaarding bij alle hondenrassen.

 

Deze voeding is aangepast aan de behoeften van honden en ze zijn even voedzaam als smakelijk. Ze bevatten geen vlees uit de intensieve veehouderij, geen bewaarmiddelen nodig voor de opslag, geen parfum of kunstmatige kleurstof, geen pesticide, enz. Deze brokken behouden hun natuurlijke smaak. Geen tarwe noch soja om allergieën en verteringsproblemen te vermijden.

Meer Informatie
Label Demeter
Ingrediënten Kip, Gevogelte