Defu Bio Paté Premium Rund voor Hond

Wij van Biofan bevestigen het: de premium bio paté met rund voor hond van Defu is gezond, volledig en evenwichtig voer! Het is bestemd voor de moeilijkste honden en voor viervoeters die een zware fysieke activiteit uitoefenen. Deze paté voldoet perfect aan hun behoeften en draagt bij tot een goede gezondheid… Bovendien is de premium bio paté met rund van Defu gecertificeerd zonder GGO’s en zonder chemische toevoegingen ! Eveneens beschikbaar in de smaken kalkoen en kip.
Niet op voorraad
SKU:
GR131

Twee honden van verschillende rassen maar met hetzelfde gewicht kunnen ongelijke energiebehoeftes hebben omdat ze elk hun eigen metabolisme hebben. Hun dieet zal dus niet hetzelfde zijn. Voeding hangt ook af van de activiteit. Een jachthond die lange afstanden loopt heeft niet dezelfde energiebehoeftes als een meer sedentaire hond. Weet dat elke spieractiviteit de voedingsbehoeftes van dieren verhoogt.

Voeding moet evenwichtig zijn, maar moet vooral makkelijk opgenomen worden door het lichaam om kracht en vitaliteit te geven. De Paté Premium Rund voor Hond van Defu is niet alleen biologisch, maar ook volwaardig. Deze voeding is dus evenwichtig, gezond en aangepast aan honden van alle rassen. Voor sportieve honden zitten er in het premium gamma speciale patés, speciaal samengesteld om de fysieke inspanningen te compenseren.

De Defu Paté Bio Premium Rund voor Hond van de premium lijn is speciaal geschikt voor volwassen honden dankzij de gecertificeerde biologische kwaliteit. Deze paté wordt in Duitsland geproduceerd en wordt dan ook onderworpen aan de strengste controles en gecertificeerd volgens de eisen van de biologische sector.

Herinnert u zich dat de belangrijkste eigenschappen van de bio gecertificeerde voedingswaren de volgende zijn: verbouwd zonder pesticiden, gemaakt zonder chemische bewaarmiddelen – zonder genetisch gemodificeerd organisme – zonder kunstmatig aroma of kleurstof.

Meer Informatie
Label Demeter
Ingrediënten Rund