Defu Brokken Bio Kat gevogelte volwassen

Defu Brokken Bio Kat gevogelte volwassen is kwaliteitsvolle, volwaardige voeding voor katten. Deze hapjes op basis van puur gevogelte, fijne groenten en biologische kruiden, zijn al even gezond als licht verteerbaar.
Niet op voorraad
SKU:
GR135

De grondstoffen van deze Bio brokken voor Kat met Gevogelte van Defu worden gecontroleerd en gecertificeerd volgens de Duitse norm. Dit product is geschikt voor volwassen katten vanaf 1 jaar met normale energetische behoeftes.

De volledig biologische verwerking van de grondstoffen gebeurt met respect voor de natuurlijke smaken van de producten. De productie gebeurt onder optimale omstandigheden om uw kat kracht en vitaliteit te geven.

100% controle en certificatie volgens vastgestelde normen, zoals de biologische landbouw die conform is aan het EC decreet over de eco-audit. Met andere woorden, dit product vormt met andere woorden een evenwichtig voedingsmiddel dat licht verteerbaar is en door alle kattenrassen aanvaard wordt.

Het vlees is niet afkomstig uit de massale veehouderij, en bevat geen pesticides of bewaarmiddelen, nodig voor de opslag, noch GGO’s.

Deze brokken respecteren nauwgezet de bio-normen en zijn vrij van kunstmatige aroma’s, chemische bewaarmiddelen, parfum of kunstmatige kleurstof.

Er zit geen tarwe in deze producten om allergieën en verteringsproblemen tegen te gaan.

Meer Informatie
Label Demeter
Ingrediënten Grain Free, Gevogelte