Ecologische bal voor hond Becoball - 8,7 cm

De Becoball van het gamma BecoToys werd zorgvuldig ontwikkeld om het gezondste en veiligste speeltje te zijn van uw gezelschapsdier. Het is ecologisch, niet giftig en is vervaardigd uit rubbervezels en natuurlijke rijstschillen. Dit speeltje werkt verslavend en zal uw hond letterlijk doen springen van plezier!
Niet op voorraad
SKU:
GR963

Afmetingen van het product (L x b x h)

Breedte: 12,6 x 9 x 15 cm

Diameter: 8,7 cm Gewicht: 500 gram

Het natuurlijke en milieuvriendelijke aspect is wat het speelgoed van BecoToys zo anders maakt. De speeltjes bestaan uit natuurlijke materialen en zijn helemaal veilig. Als uw dier bijvoorbeeld een stukje bal van het Becoball-gamma inslikt, zal hij niet ziek worden. Het stukje wordt gewoon verteerd in zijn maag.

Zoals alle BecoThings producten, krijgen de Becoballs een vanillearoma mee. De adem van uw hond wordt frisser en het spelen wordt nog leuker.

Het ontwerp zorgt ervoor dat deze ballen nog meer stuiteren dan gewone ballen: ze maken door hun onregelmatige vorm de meest onverwachte sprongen en rollen alle kanten uit. Uw hond springt, loopt, rolt als een dolle achter de bal aan en heeft de tijd van zijn leven.

Het rubberen omhulsel van de bal is bijzonder stevig en de tanden van uw hond krijgen het praktisch niet kapot.

Door zijn afmetingen is deze bal ook geschikt voor grote honden: zij zullen geen enkele moeite hebben om hem te vangen en als een speer terug te brengen naar hun baasje.

De BecoBall is 100% natuurlijk en vervaardigd uit rijstvezels.