Herrmann's Bio-Menu - 12*400g

De kwaliteit van de grondstoffen is merkbaar in onze producten. De slachtdieren worden niet behandeld met hormonen om hun groei te versnellen en de vleesproductie te stimuleren. Door een respectvolle teelt van het dier kan worden afgezien van antibiotica. Aangezien onze leveranciers de voorkeur geven aan de korte circuits voor de slachting, worden dieren niet onnodig aan stress onderworpen
Niet op voorraad
SKU:
GR646

Kip met wortelen en rijst

Goed voor de zieke hond, maar ook voor de gezonde hond een lekkernij! Ideaal voor een hond met gewrichtsproblemen, omdat de gierst zorgt voor de binding van de voor artrosepijn verantwoordelijke arachidonzuur. Kippenvlees met kippennekken in gierst op zucchini en pompoen, gegaard met een scheutje lijnolie. Overige ingrediënten: pompoen, zucchini, lijnolie - glutenvrij.

Kip met gierst en groenten

Voor de hond die niet veel vlees aan de ribben heeft... Ideaal voor een hond met gewrichtsproblemen, omdat de gierst zorgt voor de binding van de voor artrosepijn verantwoordelijke arachidonzuur. Kippenvlees met kippennekken in gierst op zucchini en pompoen, gegaard met een scheutje lijnolie. Overige ingrediënten: pompoen, zucchini, lijnolie - glutenvrij.

Rund met boekweit en fruit

de winter was lang - maar nu is er weer een overvloed aan fruit op het bord! voor dieren voor wie een calorie meer of minder niets uitmaakt: hart, kroonvlees, lippen, hart, longen en lever, pens (alles van rund), boekweit, appels, peren en voor de extra portie vetten en mineralen een snufje hoornklaver - glutenvrij

Kalkoen met rijst en groenten

van het slag met extra hoog vleesgehalte - 60% . de vleesvariant voor echte vleeskatten: 60% kalkoennekken en –
vlees met rijst, selderie, wortelen, venkel

Schaap met havervlokken en wortelgewas

na een inspannende dag van rondlopen en spelen, heeft uw dier een uitgebreid schapenmenu verdiend...Het eigen menu heeft bijzonder veel smaak door: hart, kroonvlees, lippen, hart, longen en lever, pens (van schaap), havervlokken, wortelen, schorseneren, aardpeer, selderieknol en als afronding een snufje teunisbloemzaad.

Kalkoen met aardappelen en knolrapen

de vitaminebom met proteïnen - zoals een sportdrankje! Een maagzuiverend alternatief voor een maaltijd met rijst uit kalkoenvlees en –nekken, knolrapen, sla, venkel en teunisbloemzaad voor de extra portie oliën - graanvrij

Rund met zoete aardappelen en pompoen

Hoogwaardig vlees met groenten en hoornklaver voor een mooie vacht! Ons mengsel is ideaal voor allergische dieren. Het bestaat uit zoete aardappelen die als vitaminerijke ingrediënten veel minder zetmeel bevat dan de gewone aardappel. Bovendien bevat het recept naast vlees (hart, kroonvlees, lippen, hart, longen en lever, pens), ook pompoen, venkel, zucchini en hoornklaver – glutenvrij, graanvrij.

Rund met sla en spruiten

De mineralen zelf zitten verstopt in het gezonde en lekker spruitenzaad. De vitaminebom in een vleesmantel: lekker rund (hart, kroonvlees, lippen, hart, longen en lever, pens) met sla en vitamine- en mineralenrijk spruitenmengsel, selderie, wortelen en zucchini en een snufje teunisbloemzaad.

Vis met kamut, fruit en groenten

Wie zei dat honden geen vis lusten? - hieraan zal geen enkele hond kunnen weerstaan! De exotische variant - Biopangasius uit vangvrije teelt met lekker kamut, appels, beren, wortelen en teunisbloemzaad – konden die zomeravonden maar eeuwig blijven duren.

Kalkoen met fruit en groenten

Kalkoen is gewoonweg lekker vlees - ook zonder graan erbij! Voor dieren met een allergie voor granen of zij die een beetje moeten afslanken: Kalkoenvlees en -nekken op groene sla, appelen, zucchini, selderie, lijnolie en aardpeerknollen die rijk zijn aan mineralen en inuline - graanvrij.

Meer Informatie
Label Bio Kreis
Ingrediënten Glutenvrij