Kippenfilet Almo Nature - 9*95g

Deze lijn maakt deel uit van het segment "Natural" omdat deze uitsluitend bestaat uit ingrediënten geschikt voor menselijke consumptie maar die hier om commerciële redenen niet voor bestemd zijn, waaronder vis/vlees in percentages die variëren tussen 50 en 75%, bouillon en rijst.
Niet op voorraad
SKU:
C10179
€ 13,00

Deze lijn maakt deel uit van het segment Natural omdat deze uitsluitend bestaat uit ingrediënten geschikt voor menselijke consumptie maar die hier om commerciële redenen niet voor bestemd zijn, waaronder vis/vlees in percentages die variëren tussen 50 en 75%, bouillon en rijst. Er zijn geen aanvullingen van mineralen en vitaminen aanwezig, omdat het product er reeds van nature rijk aan is.

 

De Natural classificatie geeft Almo Nature aan al haar voedingsmiddelen die uitsluitend bestaan uit wit vlees, rood vlees, vis en eventueel groenten. De Natural producten worden uitsluitend gemaakt van delen die geschikt zijn voor menselijke consumptie maar die hier om commerciële redenen niet voor bestemd zijn. De producten zijn geconserveerd in hun eigen kookbouillon en soms met een klein percentage rijst als enige toevoeging. Bij de Natural producten is het gebruik van alle soorten bijproducten uitgesloten evenals aanvullingen van mineralen, vitaminen en/of additieven

Meer Informatie
Ingrediënten Kip, Gevogelte