klonterend eco-kattenbakstrooisel - CAT'S BEST ÖkoPlus’

Het topproduct van CAT'S BEST: op dit moment het enige klonterende en biologisch afbreekbare eco-kattenbakstrooisel op de markt.
Niet op voorraad
SKU:
S10878
€ 11,99

CAT'S BEST ÖkoPlus - overtuigende productkenmerken:Superieure opzuiging met extra geurbinding

CAT'S BEST ÖkoPlus is een van de  krachtigst verkrijgbare opzuigende korrelstrooimiddelen.


De natuurlijke fijne structuur van de plantenvezels maakt dat CAT'S BEST ÖkoPlus het  7-voudige van zijn volume aan water kan opnemen (700%) !


Onaangename geuren worden vervolgens binnen de vezels vastgehouden.

Actief sparen:


met de spaarformule van CAT'S BEST ÖkoPlus:

 

Hoger opzuigvermogen  + grotere effici?ntie + lager gewicht =
>>> minder afval  + echt geld sparen  + meer gemak !

 

CAT'S BEST ÖkoPlus levert tot 3x meer op  dan de gebruikelijke klonterende kattenbakstrooisels, want  vloeistoffen worden bij CAT'S BEST ÖkoPlus veel effectiever vastgehouden door het capillare systeem van de natuurlijke plantenvezels.

 

Daardoor is CAT'S BEST ÖkoPlus  aanzienlijk spaarzamer in het gebruik en ook aanzienlijk voordeliger dan vele andere (- juist de zogenaamd goedkopere) kattenbakstrooisels!

 

CAT'S BEST ÖkoPlus kan veel langer in de kattenbak blijven - dankzij de krachtige manier waarop de geur wordt opgenomen zonder vervelende geurtjes. Daardoor zijn het benodigde materiaal en tijd voor het schoonmaken en vullen van de kattenbak tot een minimum beperkt.


Bindt geurtjes bijzonder sterk


Het goede bericht voor alle kattenvrienden:

 

Met CAT'S BEST ÖkoPlus behoren onaangename geuren in huis tot het verleden.
Binnen de plantenvezels van CAT'S BEST worden de geuren vastgehouden en daardoor aanzienlijk beter dan bij het gebruikelijke strooisel opgenomen.

100% zuivere plantenvezels


CAT'S BEST is een zuiver natuurpoduct, voor 100% vervaardigd uit weer aangroeiende plantenvezels als grondstof zonder kunstmatige, chemische aanvullingen. Voor het maken van CAT'S BEST gebruiken we uitsluitend de beste plantenvezels die gewonnen worden uit onbehandelde binnenlandse dennen en sparren.
Deze plantproducten groeien voortdurend bij. Het gebruik hiervan zorgt voor het behoud van natuurlijke en gezonde bossen en zorgt voor regeneratie.

Tegelijkertijd zorgen onze producten van plantenvezels voor een milieuvriendelijke en natuurlijke biologische kringloop - van jong plantje tot het afbreekbare biologische

eindproduct.

 

.


Composteerbaar en 100 % biologisch afbreekbaar


Helpt bijzonder goed bij het beperken van afval:
Als product van plantenvezels is CAT'S BEST ÖkoPlus composteerbaar en volledig biologisch afbreekbaar.

Bespaar op de hoge afvalkosten en doe tegelijk wat goeds voor het milieu!


Meer Informatie
EAN 4002973000908