Knoop Dental Biofood

De BIOFOOD Knoop kluiven (Blue label/Dental) zijn natuurlijke hoogwaardige ambachtelijk gemaakte "exclusieve" kauwkluiven. De knoop kluiven bevatten geen chemische anti-oxidanten ter "verbetering" van de uitstraling of de smaak. Het gebruik van de gedroogde ongelooide binnenste huidlaag (=rawhide) van runderen als basismateriaal geeft de hond lang(er), lekker en nuttig kauwplezier. Gebitsondersteunend. Voor alle hondenrassen.
Niet op voorraad
SKU:
GR993

Ook onze huidige "huis" hond heeft van nature een grote knaag- en kauwbehoefte. Met name puppy's en jonge honden hebben een sterke, instinctieve neiging om voorwerpen te onderzoeken en erop te gaan kauwen. De BIOFOOD kauwkluiven, Blue en Red label, voorkomen niet alleen huishoudelijke vernielingen maar zorgen ook dat de kaakspieren ontwikkeld worden. Ook voor volwassen honden zijn de BIOFOOD kauwkluiven een prima oefening voor de kaken, nekspieren en zelfs been- en rugspieren. Daarnaast is de lichamelijke en geestelijke arbeid die de hond krijgt bij het aanvallen van de kauwkluif en het bijten, spelen en kauwen een zeer bevredigende tijdbesteding.

De topkwaliteit van de BIOFOOD Kauwkluiven wordt gegarandeerd doordat de kauwkluiven gereinigd, gedroogd en gefabriceerd worden onder strenge controle. Het GROEN-garantie label garandeert een veilig, schoon en gezond eindproduct met 100% natuurzuivere grondstoffen, zonder chemische toevoegingen.

BIOFOOD kauwkluif kenmerken kort samengevat:

  • smaakvol en gezond;
  • volledig verteerbaar;
  • natuurlijk gedroogde ongelooide huidlaag van runderen (langer kauwplezier);
  • hypoallergeen (veroorzaakt dus geen allergische reacties, tenzij er sprake is van een allergie voor rund);
  • *schoon en veilig gewassen met waterstofperoxide wat tijdens het wassen volledig gesplitst wordt in water H2O en zuurstof O2 en gereinigd hierdoor vrij van bacteriën;
  • vlekt, plakt en stinkt niet; lang, lekker en nuttig kauwplezier vanwege de schurende en intensieve werking;
  • voorkomt tandplak en tandsteen (en evt. gevolgen als ontstekingen en het verlies van tanden en kiezen) hierdoor houdt uw hond een keurig schoon gebit;
  • bevat geen lichaamsvreemde stoffen (bijv. chemische anti-oxidanten/geur-, kleur- en smaakstoffen) ter "verbetering" van uitstraling of smaak.

Red Label kluiven: goede kwaliteit, veel kauwplezier. Blue Label kluiven: nog betere kwaliteit en acceptatie, (nog) langer kauwplezier.

De BIOFOOD kauwkluif is kort gezegd een smaakvolle en gezonde natuurlijke tandenborstel.

NIEUW: small, medium, extra large (blue label). Aanvullend diervoeder voor de hond.

Meer Informatie
Label Groen Garantie