Organische bio-herstellende shampoo voor paarden en pony's van Quistel

De organische biologisch herstellende shampoo voor paarden en pony's van Quistel werd specifiek geformuleerd voor de huid, vacht en manen van uw paard.
Niet op voorraad
SKU:
GR540
De organische biologisch herstellende shampoo voor paarden en pony's van Quistel werd specifiek geformuleerd voor de huid, vacht en manen van uw paard.
Dankzij het hoge gehalte aan arnica, is de sterk geconcentreerde shampoo sterk aanbevolen voor therapeutische verlichting van zomereczeem en modderkoorts (incl regenschurft, modderuitslag en dauwvergiftiging).
Herstelt schuurplekken van zadel, gareel, deken en onderlegger en stimuleert de groei op kale plekken.
Gebruik anders  organische biologisch herstellende shampoo voor paarden en pony's van Quistel, opgelost in 1:10 delen water zodat u zeker bent dat de huid, vacht en manen van het paard natuurlijk worden verjongd terwijl ze glanzend zuiver en gezond worden.  

Trotse ruiters en amazones hebben veel meer vertrouwen en zelfverzekerdheid wanneer hun rijdier perfect is uitgerust.
Een regelmatige verzorging (dagelijks of zelfs twee keer per dag) van een actief paard of een actieve pony met de specifiek geformuleerde producten van Quistel is van essentieel belang om een dergelijke conditie te bereiken.
Met de Quistel-producten voor de organische biologisch herstellende verzorgingstherapie, verbeteren de natuurlijke capaciteit van het paard om weerstand te bieden aan de effecten van gebruikelijke aandoeningen van de huid, vacht en manen, zoals de volgende:
•  dagelijkse infecties die resulteren uit kleine schaafplekken
•  modderuitslag (regenschurft, modderkoorts en dauwvergiftiging), zomereczeem en vliegenbeten
•  gewoontekrabben terwijl een verjonging van een natuurlijke vacht en manen wordt bevorderd waar onderleggers, dekens en zadels een markering hebben achtergelaten. 
De organische biologisch herstellende verzorgingstherapieën voor paarden van Quistel zijn speciaal geformuleerd voor vereisten voor het paard.
Het belangrijkste actieve bestanddeel van de organische biologisch herstellende verzorgingstherapieën voor paarden en pony's, is arnica montana:
•  stimuleert de subcutane haarvaten die de bloedsomloop in de huid en vacht verbeteren (hierdoor kan de huid soms eerst lokaal wat rood worden). 
•  helpt bij het bevorderen van de natuurlijke integriteit van de huid die, door het verbeteren van de subcutane bloedsomloop, de natuurlijke werking van de haarfollikel verbetert. 
•  een verbeterde werking van de haarfollikel vermindert automatisch dunne en kale plekken die het natuurlijke uitzicht en gevoel van de huid, vacht en manen verbetert.
Samen met de 17 andere proactieve kruiden in de formule, zorgen de organische biologisch herstellende verzorgingstherapieën voor paarden en pony's van Quistel voor een natuurlijke desinfectie die ook veilig is voor gebruik op een huid die beschadigd is door letsels en dagelijkse schaafwonden en voor de behandeling van zogende merries en veulens.
De organische biologisch herstellende verzorgingstherapieën voor paarden van Quistel zijn verkrijgbaar als shampoo- en spraylotion waarbij:
•  elk onderdeel het andere aanvult bij regelmatig gebruik 
•  elk onderdeel zorgt voor een natuurlijke desinfectie door zijn natuurlijke antischimmel- en antibacteriële werking 
•  elk onderdeel ontgeurt met de locale spraylotion die zeer effectief is wanneer deze dagelijks wordt gebruikt bij het schoonmaken, voor en na de training en onder onderleggers en dekens.