Rol Dental Biofood

De BIOFOOD Rol kluiven (Blue label/Dental) zijn natuurlijke hoogwaardige ambachtelijk gemaakte "exclusieve" kauwkluiven. De rol kluiven bevatten geen chemische anti-oxidanten ter "verbetering" van de uitstraling of de smaak. De kauwkluiven zijn smaakvol en gezond. Het gebruik van de gedroogde ongelooide binnenste huidlaag (=rawhide) van runderen als basismateriaal geeft de hond lang(er), lekker en nuttig kauwplezier. Gebitsondersteunend. Voor alle hondenrassen.
Niet op voorraad
SKU:
GR995

Wolven en hondachtigen kauwen in de natuur al eeuwenlang graag op het bot, huid en pezen van hun prooi. Dit zorgt voor gezond tandvlees en voor schone tanden en kiezen. De prooi met bot, huid en pezen wordt bij onze huidige "huis" hond effectief vervangen door kauwkluiven, gemaakt van de gedroogde en verteerbare "ongelooide huid" (rawhide) van runderen.

Honden die geen droog voer maar diner of blikvoer krijgen ook vaak last van tandplak en tandsteen. Het geven van verantwoorde kluiven aan uw hond is een goede, gezonde en aangename manier van gebitsverzorging.

De streng geselecteerde huiden van runderen die worden gebruikt, worden gesplitst in een binnenste- en een buitenste laag. De taaie buitenste laag (“outerlayer”) wordt gebruikt voor leren schoenen, kleding en bekleding, terwijl de zachte binnenste laag (“innerlayer”) gebruikt wordt als "ongelooide huid" (= rawhide) voor kauwkluiven.

De BIOFOOD kauwkluiven zijn hard en stevig en gemaakt van de gedroogde binnenste huidlaag van runderen, welke volledig verteerbaar is. Door de invloed van speeksel komt er tijdens het kauwen op de harde en stevige kauwkluif collageen vrij, een lichaamseigen eiwitverbinding die tandplak oplost.

De BIOFOOD kauwkluif werkt als een soort tandenborstel, vanwege de voortdurend schurende en intensieve werking tussen kluif en gebit van uw hond. Op deze manier wordt het gebit optimaal verzorgt en houdt uw hond een gezond en schoon gebit. Daarnaast bevatten BIOFOOD kauwkluiven geen chemische toevoegingen ter "verbetering" van de uitstraling of de smaak.

De smaakvolle en gezonde BIOFOOD kauwkluif geeft uw hond lang, lekker en nuttig kauwplezier.

De BIOFOOD kauwkluif is kort gezegd een smaakvolle en gezonde natuurlijke tandenborstel.

NIEUW: medium, large en extra large (blue label).

Meer Informatie
Label Groen Garantie