Speelgoed voor honden Tux Zogoflex - West Paw Design

Tux Zogoflex van West Paw Design is een verbazend en schattig speeltje-om-op-te-kauwen waar je bovendien iets lekkers in kan verbergen! Het is biologisch, stevig en honden zijn er bijzonder dol op!
Niet op voorraad
SKU:
GR583

Tux Zogoflex is een onverwoestbaar speeltje om op te kauwen dat ontwikkeld werd door West Paw Design. Het is volledig biologisch en groen, dat wil zeggen zonder GGO’s, zonder chemische inputs en zonder toevoegingen zoals ftalaten. Het product werd uitgebreid gecontroleerd, getest en nagekeken door verschillende structuren die garanderen dat het veilig is en geschikt voor honden.

Het Tux Zogoflex speeltje is onverwoestbaar en weerstaat aan de sterkste hondentanden. Het driehoekige speeltje bestaat uit drie aan elkaar vastgemaakte balletjes en wordt verkocht in 3 afmetingen. Het materiaal dat gebruikt wordt voor de productie van het speelgoed is flexibel en licht. Het speeltje springt terug als u het wegwerpt en blijft drijven op het water.

Uw hond zal er niet alleen urenlang mee ravotten in de tuin of het park, u kunt er ook een echte schattenjacht mee organiseren. Verstop in de holte tussen de drie balletje iets lekkers voor uw hond, het zal zijn spelplezier nog verhogen!

Beschikbaar in 3 kleuren (blauw, groen of oranje). De Tux Zogoflex is vermakelijk voor alle honden! Makkelijk wasbaar in de vaatwasser en super duurzaam… En als uw hond er geen zin meer in heeft (wat niet snel zal gebeuren), is Tux 100 % recycleerbaar!

Meer over West Paw Design West Paw Design is een bedrijf dat biologisch speelgoed produceert zoals de Tux Zogoflex. Ze zetten zich in voor de bescherming van de natuur en verwerken alleen biologische grondstoffen. Ze waken over de strikte naleving van de milieunormen en maken van de hygiënische controle van hun producten een topprioriteit.