Speelgoedbeen voor volwassen en senior hond Planet Dog

Het speelgoedbeen voor volwassen en senior hond van Planet Dog is een soepel en ecologisch stuk speelgoed dat speciaal ontworpen werd om aan de vernietigendste hondenkaken te weerstaan. Perfect geschikt dus voor alle honden die van kauwen hun favoriete hobby maken… En ze zullen er met dit been niet gauw mee ophouden, want het is het enige dat heel blijft tussen hun kaken!
Niet op voorraad
SKU:
GR600
€ 5,79

Een speelgoedbeen voor volwassen en senior honden, daar zijn er toch al zoveel van… maar niet zoals die van Planet Dog! Het bedrijf heeft in haar werkplaatsen een speelgoedbeen met uitzonderlijke eigenschappen ontwikkeld. Het verslijt niet, verkruimelt niet, weerstaat aan de scherpste tanden en zwicht onder geen enkele druk. De grondstof die gebruikt wordt om het speelgoed te maken, Orbee-Tuff, is homogeen, elastisch en licht. De honden kunnen dus gemakkelijk het speelgoedbeen vastnemen zonder zich te kwetsen. Het speelgoedbeen van Planet Dog kan eveneens drijven in water en stuiteren, wat het spelplezier alleen maar verhoogt. Het is recycleerbaar na gebruik en is gegarandeerd zonder gevaar voor de gezondheid van uw hond. Tijdens de productie wordt geen enkele chemische stof toegevoegd en het speelgoedbeen is gecertificeerd ecologisch. In drie kleuren verkrijgbaar, medium roze, blauw en groen. Planet Dog biedt dit speeltje in 4 afmetingen aan (voor kleine, middelgrote en grote honden).

Extra Small: voor de heel kleine kaken

  • Small: 12,5cm
  • Medium: 16,5cm
  • Large: 21cm

Om het been schoon te maken volstaat het, het onder stromend water af te spoelen. Het bewaart heel lang en heeft geen speciaal onderhoud nodig.

Het bedrijf Planet Dog

Na 14 jaar zijn de mensen van Planet Dog nog steeds even gedreven als in het begin van hun bestaan. Met Orbee-Tuff, hun belangrijkste grondstof, maken ze allerlei soorten speelgoed: benen, ballen, frisbees, enz. Ze zetten zich eveneens in voor de bescherming van het milieu en worden beschouwd als één van de meest gewaardeerde eco-verantwoorde bedrijven ter wereld.