Speeltje voor hond Zisc Zogoflex - West Paw Design

Met de Zisc Zogoflex frisbee doet u uw hond tijdens elk seizoen een plezier! Hij is soepel, ultralicht, duurzaam en bio… West Paw Design biedt u de droom van elke hond!
Niet op voorraad
SKU:
GR582

Het speeltje voor hond Zisc Zogoflex is de biologische en duurzame versie van de goede oude frisbee. Hij wordt gemaakt uit een soepel materiaal zonder ftalaten (chemische toevoeging die plastiek soepeler maakt). Er zitten geen GGO’s in en hij is volledig recycleerbaar.

Zisc Zogoflex doorklieft feilloos de lucht en is garandeert urenlang speelplezier in de zon of in de sneeuw. De vorm en kneedbaarheid laten de hond toe de frisbee gemakkelijk op te vangen zonder zich te kwetsen en hij kan er naar hartenlust zijn tanden op loslaten zonder zijn speelgoed te beschadigen.

West Paw Design biedt de Zisc Zogoflex aan in 3 kleuren: azuurblauw, olijfgroen en oranje. Uw hond merkt deze tinten gemakkelijk op en kan zijn speeltje zo terugvinden tussen de struiken of op het wateroppervlak … Zisc Zogoflex kan inderdaad drijven en uw viervoeter zal met plezier in het water springen om zijn frisbee te gaan halen!

Zisc Zogoflex bestaat in 2 afmetingen: groot en mini. De mini frisbee is lichter en fijner en dus perfect geschikt voor kleine honden. Elk speeltje is gemakkelijk schoon te houden: u hoeft het maar in de vaatwasser te stoppen na gebruik.

Over de producent

Het speelgoed uit het Zogoflex gamma wordt geproduceerd door West Paw Design, een Amerikaans merk van biologische producten. In hun fabrieken in Montana produceren ze, met het welzijn van katten en honden als leidraad, ecologisch en recycleerbaar speelgoed voor dieren.