Stevig speeltje voor hond Bumi Zogoflex - West Paw Design

Voor alle honden die houden van gekke bokkensprongen, is hier het Bumi Zogoflex speeltje van West Paw Design! Het is 100 % natuurlijk, onverwoestbaar en kan uitgerekt worden tot 2x zijn oorspronkelijke lengte zonder zijn vorm te verliezen!
Niet op voorraad
SKU:
GR584

Dit Bumi Zogoflex speeltje voor honden is niet alleen biologisch en duurzaam, maar ook interactief en vernieuwend. West Paw Design maakt het uit 100 % biologisch en ecologisch materiaal dat door zijn soepelheid naar hartenlust uitgerekt kan worden. Honden kunnen de oorspronkelijke «S» vorm van het speeltje uitrekken en vervormen zonder het kapot te maken. Bumi Zogoflex is gecertificeerd en gegarandeerd zonder bestanddelen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de hond. Het wordt tijdens het hele productieproces aan een strenge controle onderworpen en bevat geen ftalaten. Het is bovendien volledig recycleerbaar en behoudt jarenlang zijn oorspronkelijke eigenschappen. Het is met andere woorden een praktisch en zuinig stuk speelgoed dat u en uw viervoeter ettelijke uren interactief speelplezier belooft! De Bumi Zogoflex kan ver weg geworpen worden en kan eveneens drijven. Hebt u twee honden? Geen probleem, ze kunnen elk één kant van het speeltje vastnemen en … trekken maar! De 3 levendige, vrolijke kleuren, blauw, groen, oranje, herkennen honden meteen. Puppy’s of kleine honden kunnen zich vermaken met de kleine maat Small (21cm) van Bumi Zogoflex, terwijl hun grotere soortgenoten met de Large (25 cm) zullen ravotten. Om het speeltje schoon en gezond te houden, hoeft u het na het spelen maar in de vaatwasser te stoppen. Dit speeltje kan met elk gangbaar afwasmiddel schoongemaakt worden.

N. B. Honden houden ervan te kauwen op hun lievelingsspeelgoed, maar Bumi Zogoflex is hier niet op voorzien. Houd hem dus na het spelen uit het zicht van uw huisdier.

Het ecologische merk West Paw Design

West Paw Design is een innoverend en ecologisch bedrijf dat uitsluitend biologisch speelgoed maakt voor honden en katten. Het bedrijf ligt in de USA en draagt het B Corp., garantielabel van de bio-industrie. Hun Zogoflex gamma bestaat uit verschillende types speelgoed voor honden: speelballen, kauwbenen, frisbees…