Verzachtende oorreiniger Quistel

De verzachtende oorreiniger van Quistel werd ontwikkeld volgens een Victoriaans "recept" en is een uitstekend middel voor de lokale behandeling van kanker en oormijt en hun complicaties. Het is een verzachtende schimmelwerende en antibacteriële oplossing die mijten en ontstoken oren behandelt. Deze is in het bijzonder effectief op de kleine oorkanalen, maar wordt ook regelmatig gebruikt op dieren tot de grootte van paarden. 
Niet op voorraad
SKU:
GR597
De verzachtende oorreiniger van Quistel werd ontwikkeld volgens een Victoriaans "recept" en is een uitstekend middel voor de lokale behandeling van kanker en oormijt en hun complicaties.
Het is een verzachtende schimmelwerende en antibacteriële oplossing die mijten en ontstoken oren behandelt. Deze is in het bijzonder effectief op de kleine oorkanalen, maar wordt ook regelmatig gebruikt op dieren tot de grootte van paarden. 
Vaak toegediend (en verkocht) door dierenartspraktijken en andere vakmensen in de huisdierensector, zoals kwekers, heeft de verzachtende oorreiniger van Quistel (samen met de aanvullende producten in het Quistel-assortiment) een hoog profiel onder de eigenaars en exposanten van deze dieren en rassen die in het bijzonder gevoelig zijn voor chronische huid-, vacht- en ooraandoeningen.
De verzachtende oorreiniger van Quistel zorgen voornamelijk voor het volgende:
•  biedt een verzachtende werking en zorgt voor het losmaken en verwijderen van opgestapeld vuil en oorwas die een belangrijke bron van irritatie vormen voor de meeste zoogdieren.  
•  desinfecteert met de schimmelwerende en antibacteriële werking
•  wanneer gebruikt volgens de gebruiksinstructies, zal de verzachtende oorreiniger van Quistel diep doordringen tot zelfs het kleinste oorkanaal van zoogdieren. 
Meer Informatie
Actie Oren