West Paw Design speeltje Hurley Zogoflex voor Hond

Dit uitzonderlijke speeltje voor honden van Hurley Zogoflex verenigt de kwaliteiten van een bal met die van een kauwbeen!
Niet op voorraad
SKU:
GR580

Met Hurley Zogoflex, haar speeltje voor honden, heeft West Paw Design, een producent van hondenspeelgoed, beslist haar meesterwerk afgeleverd.

Dit speeltje heeft inderdaad alles in huis om een favoriet te worden. Het is zacht, soepel, licht en zijn vorm, ergens halfweg tussen die van een been en van een speelbal, is uiterst ergonomisch.

Bovendien kan dit speeltje van Hurley drijven, metershoog stuiteren en weerstaat het met gemak aan de sterkste tanden. Vooral jonge honden zullen er met veel plezier minutenlang op kauwen om hun tanden te scherpen… Dit speeltje is speciaal ontwikkeld om te weerstaan aan slijtage en om verschillende jaren mee te gaan: het is uit biologische materialen gemaakt en bevat geen enkel chemisch product!

Of uw hond nu gaat wandelen in het park of de poten strekt in de winter, Hurley Zogoflex is geschikt voor alle situaties. Het is efficiënt en gemakkelijk te bewaren, wasbaar in de wasmachine en bestaat in drie kleuren: blauw, groen en oranje. Deze kleuren zijn gemakkelijk identificeerbaar voor de hond en hij zal al snel zijn afgekauwde schoenen en pantoffels laten staan voor dit speeltje.

Voor de kleine honden bestaat er Hurley Zogoflex Mini, en voor de grotere, Hurley Zogoflex large. De twee afmetingen zijn speciaal op maat van elke hondencategorie gemaakt en garanderen absoluut speelplezier.

Het bedrijf West Paw Design

Het merk West Paw Design promoot biologisch en recycleerbaar speelgoed voor honden en katten. Het gamma Zogoflex is volledig gewijd aan honden en biedt verschillende soorten ultra-stevig, soepel en onverwoestbaar speelgoed, waaronder het Hurley speelgoed.