Yarrah Biologisch hondenvoer Sensitive Glutenvrij

Yarrah Biologische Hondenvoeding Sensitive rijk aan Kip is een gluten vrije, 100% biologische, gezonde en complete maaltijd, bestaande uit 25% kip! Door het exclusieve gebruik van proteïnen van hoge kwaliteit, die gemakkelijk verteerbaar en bovendien laag-allergeen zijn (alleen kip) en het gebruik van koolhydraten (alleen rijst), is Yarrah Sensitive gemakkelijk verteerbaar en vriendelijk voor de maag.
Niet op voorraad
SKU:
GR806
Yarrah Biologische Hondenvoeding Sensitive rijk aan Kip is een gluten vrije, 100% biologische, gezonde en complete maaltijd, bestaande uit 25% kip! Door het exclusieve gebruik van proteïnen van hoge kwaliteit, die gemakkelijk verteerbaar en bovendien laag-allergeen zijn (alleen kip) en het gebruik van koolhydraten (alleen rijst), is Yarrah Sensitive gemakkelijk verteerbaar en vriendelijk voor de maag. De nutritioneel gebalanceerde receptuur bevat ook alle essentiële vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft om een gezond en actief leven te leiden.
Zoals bij alle Yarrah producten, is dit product vrij van chemische toevoegingen, hormonen, genetisch gemodificeerde bestanddelen of conserveringsmiddelen.
Yarrah Biologische Hondenvoeding Sensitive rijk aan Kip is simpelweg Nature's Finest!
Meer Informatie
Label EKO
Ingrediënten Hypoallergeen, Glutenvrij, Kip, Rijst, Spirulina, Gevogelte